MENÜ

Üzletszabályzat

 1. Cégünk Debrecenben és Hajd-Bihar megyében nyújt szolgáltatást.
 2. Igény esetén Hajdú-Bihar megyén kívül is vállalunk munkát.
 3. Ügyfeleink, telefonon vagy e-mail-ben minden nap, 08-20 óra-ig kereshetik ügyfélszolgálatunkat a 70/354-7373 telefonszámon.
 4. Szakembereink a telefonos egyeztetés után megadják az elvégzendő munkálatok körülbelüli időigényét (ebből következtethető az ár), valamint egyeztetnek egy időpontot. Végső árajánlatot a helyszín személyes felmérése után adnak. A végleges ár – amennyiben a helyszínen derül ki új információ az elvégzendő munkáról – eltérhet a telefonon adottól.
 5. A végleges ár megadása után az Ügyfél elállhat a szolgáltatás megrendelésétől /a kiszállás díja ekkor is kifizetendő/. Elfogadása esetén szakemberünk azonnal hozzákezd a munka elvégzéséhez.
 6. Összetettebb feladatokhoz az ár elfogadása után, közösen egyeztetett időpontban kezd hozzá. Nagyobb anyag- vagy időigényű munkák esetén a helyszín felmérése után írásban adunk árajánlatot.
 7. Szakemberünk az előzetesen egyeztetett időponthoz képest a késést telefonon jelezi.
 8. Cégünk szolgáltatásával kapcsolatos esetleges minőségi kifogások rendezéséhez a bejelentéstől számított 48 órán belül hozzákezd. A törvény által kötelezően előírt minden olyan esetben korrigálja a hibát, amikor bizonyítható a felelősségünk.
 9. Átalánydíjas szolgáltatásunkra igényt tartó Partnereinkkel külön szerződésben rögzítjük az együttműködés feltételeit.
 10. Az üzletszabályzat változtatásának jogát fenntartjuk.


 

Hírek

 • Debreceni Lakás Szerviz

  Debreceni Zárszerviz 08-20-ig

  Debreceni Zárszerviz 0670 3547373 Debreceni Zárszerviz 0670 3547373

  ... fogadja hívását ha zárszerelésre, zárjavításra van szüksége. Ha kizárta magát, nem működik rendben ajtajának-ablakának zárszerkezete keresse szolgálatunkat.

   

  Kádfelújítás, kádfestés. Ha nem szeretné régi kifakult fürdőkádját kicserélni, keresse bátran szolgálatunkat. Kádfestés díja 35 eFt+áfa -tól

  kadfelujitas.jpg

Asztali nézet